dimecres, 29 de febrer de 2012

Setzè


#primaveravalenciana from Dano on Vimeo.
Sí, açò està passant, ací i ara, i estic orgullosa d'eixir al carrer i dir respectuosament que no m'amagaré a casa, que no tenim por, que no podràn vèncer-nos amb les seues porres.
Com una xica del meu poble diu en l'últim vídeo 'Podeu trencar-nos els braços (com li trencaren el seu), però no podeu trencar-nos la veu'.
La televisió espanyola no diu res de bo, i millor no parlem de la valenciana, però podeu veure com ara el valencià es parla arreu del món.
L'última foto és a la manifestació de hui, si voleu veure més per favor visiteu #primaveravalenciana, no puc compartir algunes fotos en les quals estic perquè tenen tots els drets reservats, però estic segura que disfrutareu amb la creativitat d'alguns dels manifestants.
Molts besos i gràcies per passar-vos per ací :)

Sí, esto está pasando, aquí y ahora, y estoy orgullosa de salir a la calle y decir respetuosamente que no me esconderé en casa, que no tenemos miedo, que no podran vencernos con sus porras.
Como una chica de mi pueblo dice en el último vídeo 'Podeis rompernos los brazos (como le rompieron el suyo) pero no podréis romper nuestras voces'.
La televisión española no dice nada bueno, y mejor no hablamos de la valenciana, pero podéis ver cómo ahora se habla valenciano en todo el mundo.
La última foto es en la manifestación de hoy, si queréis ver más por favor visitad #primaveravalenciana, no puedo compartir algunas fotos en las que salgo porque tienen todos los derechos reservados, pero estoy segura de que disfrutaréis con la creatividad de algunos de los manifestantes.
Muchos besos y gracias por pasaros :)

So yes, this is happening right here, right now, and I'm proud of getting on the streets and say respectfully that I won't hide at home, that we are fearless, that they won't beat us with their truncheons.
Like one girl from my hometown says in the lats video 'You can break our arms (like they did with hers) but you can't break our voices'.
Spanish TVs won't say a good word about it, but you can see how now Valencian is spoken all over the world.
The last picture is at today's demonstrations, if you want to see more please visit #primaveravalenciana, I can't share some pictures I'm in because they have all rights reserved, but I'm sure you'll enjoy with the creativity of some of the demonstrators.
Big kisses and thanks for stopping by :)

2 comentaris:

  1. hoping with all my ♥ these winds of change hold up, and a new dawn for you guys is breaking.
    X
    n♥

    ResponElimina

Oh! Benvinguts, passeu, passeu; de les tristors en farem fum.